4 résultats trouvés

par ALPHA_OBS2021
28 nov. 2023, 00:38
Forum : Configuration
Sujet : Auto Observation use incorrect focus range
Réponses : 1
Vues : 84

Auto Observation use incorrect focus range

I noticed an interesting error when using the auto observation feature on Prism V11. 4.17.36, that the focus range defined in the automated observation is not what gets used during a run. We have noticed on 4 runs that during the start of the run PRISM will use the correct focus range (14420 to 1471...
par ALPHA_OBS2021
25 sept. 2023, 22:18
Forum : Prétraitement
Sujet : PRISM Drizzle stack crash V11.4.16.34
Réponses : 1
Vues : 345

PRISM Drizzle stack crash V11.4.16.34

Good Afternoon, Noticed when I recently upgraded PRISM V11 to a patch (V11.4.16.34) when I attempt to open the "drizzle stack" window the following is displayed "A component named LabelCoef1 already exits" attempted to restart error still occurs. I also can reproduce a bug when p...
par ALPHA_OBS2021
25 sept. 2023, 22:10
Forum : Télescopes / Caméras / Accessoires
Sujet : Telescope Focuser not found
Réponses : 3
Vues : 205

Re: Telescope Focuser not found

Good Afternoon, This is a Celestron auto Focuser, it is powered by a external 12v input. In my setup Pegasus provides the voltage input. Data connections can come from two sources a USB A to B or the celestron aux cable connection. I think it is a 9-pin connection that goes to the mount it self. In ...
par ALPHA_OBS2021
22 sept. 2023, 04:37
Forum : Télescopes / Caméras / Accessoires
Sujet : Telescope Focuser not found
Réponses : 3
Vues : 205

Telescope Focuser not found

Good Morning Prism, I have the following equipment below. I'm working an issue where I'm seeing PRISM report that my focuser is not found and causing a fault alert. However, if i kill the celestron driver and restart everything comes up normally. I see the condition occur in a few scenarios 1) If th...